Tuesday, 27 December 2011

About Me

Korunk Nak tahu , pasal Nanie ? HAHA . tapi , before that , korang pejam mata korang dulu. Tarik nafas panjang-panjang . hembusssss.. Tarik Lagi... Hembusss..Tarik Lagi .. dan . HEMBUSS kuad2! huhu ;)


Haa ! Gud Girl/Gud Boy !!hahaha! :)


N.A.N.I.E??
Apakah itu ?Nama aku lah ! huhu .
Itu hanya nama samaran je okie ?
Kengkawan saje yang panggil dengan nama tuh.
But , Family Nanie panggil Nanie dengan nama Siti ;)
Whoa! Terbongkar Akhirnya :* 
Nak panggil apa - apa pun boleh .


Nanie !
 Kau orang mana ??huhu .
 Ada jugak orang nak interview aku niyh .Eh .eh . Tak malu ker , 
tanya aku orang mana ? haha
 . Nanie orang Melayu lah .! tak de mix mix ^^ hee
Tapi , itu smua dinafikan oleh Cik Nanie kte niyh . huahuhuhaahuahua
~Nanie MELAYU TULEN oke .? ada paham > ^_^
Nanie asal dari Kuching Sarawak .. (kao taw ka??? ) heee , And stay at Kuching Sarawak jugak k .!

Cik Nanie ?
 Kao lahir bila ??
 KAMI mau kasik hadiah !
Wahhhh .! 
OMG . 
ada orang mau kasik hadiah dekat aku ohh .!
Boleyyy . 
Nak sangat lah kan . HEHE .
Tapi , make sure hadiah tu color biru/putih/pink tau ?
Nanie suka warna biru/putih/pink ."BUDAK GILA BIRU/PUTIH/PINK"
Cop!!!.. dah masuk cita lain pulak
Nanie lahir bila ehh ??
Haaa.. Sini .. Sini .. Sini ..
08 SEPTEMBER 2000!!
Ingat tau ? Jangan lupa-lupa !!
Kalau lupa , siap arr ! 
Grr =.=

No comments:

Post a Comment